Joep Telecom

TELEFOONS EN TABLETS

In een tijd waarin technologie een belangrijk onderdeel van ons leven is, is het essentieel om het juiste apparaat in handen te hebben. Bij Joep Telecom combineren we onze passie voor technologie met een flinke dosis ervaring, zodat we jou kunnen helpen aan dat waar je naar op zoek bent.

Joep Telecom

Senioren en kinderen

Voor de meesten een raar idee, wij helpen wekelijks mensen van jong en oud aan hun eerste telefoon! Geven we de kinderen een telefoon vanaf de brugklas, of toch liever al wat eerder? Wordt dit dan een gebruikte telefoon uit kast, een refurbished model of een gloednieuw apparaat?

Ook voor senioren telefoons ben je bij Joep Telecom aan het juiste adres. Voor velen wordt het niet de eerste mobiel, maar wellicht wel de eerste smartphone.

Wij helpen je de juiste te kiezen, zetten alle wensen voor je klaar en zorgen dat je begrijpt hoe alles werkt. We weten dat er vragen kunnen komen zodra je actief begint te gebruiken. Ons doel? Voorkomen dat je nieuwe telefoon ongebruikt blijft liggen. We willen dat je met plezier in contact kunt blijven met je (klein)kinderen, familie en vrienden. Loop je tegenvragen of onduidelijkheden aan? Onze service gaat verder dan de garantie op het toestel.

Joep Telecom

ONZE MERKEN

Bij Joep Telecom zijn we trots op de merken die we aanbieden. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Hier is een glimp van de sterren van onze show:

Joep Telecom

Geen idee waar je moet beginnen?

We zijn jouw one-stop-shop voor alles wat met smartphones, tablets en smartwatches te maken heeft. Ben je op zoek naar een telefoon waarmee je de beste foto’s kan maken, een tablet om je favoriete series te kijken, een smartwatch om je stappen te tellen of een refurbished apparaat vooreen duurzamere keuze.

Veelgestelde vragen

We hebben winkels in zowel Echt als Heythuysen, maar maken graag een  trip naar jouw kantoor voor een persoonlijke telecom-check 

Geen probleem! We kunnen de meeste modellen voor je bestellen. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Absoluut! We hebben oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Laat ons je helpen om de perfecte match te vinden.

Plan direct je afspraak

Klaar om een telefoon of tablet uit te kiezen? Wacht niet langer! Plan vandaag nog je afspraak bij Joep Telecom en duik in een wereld van topkwaliteit apparaten. We beloven je, je zult niet teleurgesteld worden!

×