Joep Telecom

ZAKELIJK

In de zakelijke wereld staat tijdgelijk aan geld. Bij Joep Telecom begrijpen we dat efficiënte telecomoplossingen cruciaal zijn voor het besparen van deze tijd. Met onze ervaring zorgen we ervoor dat jij volledig ontzorgt wordt, zodat jij je kunt concentreren op de dagelijkse werkzaamheden.

Joep Telecom

Advies op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Omdat wij onafhankelijk zijn met ons assortiment kijken we objectief welke telecomprovider het beste bij je past. We analyseren je huidige situatie, duiken in je behoeften en komen met een advies op maat. Dit passen we niet alleen toe op de abonnementen, maar ook bij het kiezen van een telefoon, de beste accessoires en oplossingen voor de toekomst.

Beschermen

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp de laatste jaren. ‘Voorkomen is beter dan repareren ‘ is een gezegde dat verder gaat dan duurzaamheid. Kostentechnisch is investeren in goede bescherming op gebruiksvoorwerpen dan ook heel interessant. Op de bouw vindt men het logisch dat een telefoon goed beschermd wordt, maar een accountmanager buiten de deur heeft veel grotere kans op een defect apparaat omdat deze in veel gevallen vaker wordt gebruikt gedurende de dag.  

Daarom hebben we onze jarenlange ervaring ook toegepast op ons assortiment bescherming. Het oog wil ook wat, hierdoor bieden we diverse oplossingen, zoals Clearplex en hebben een grootaanbod cases. Ook het personaliseren hiervan is voor ons niet te veel gevraagd. Zo kan jouw bedrijfslogo op veel van onze cases worden gelaserd.

Joep Telecom

Reparaties

Stel je krijgt een mail van je collega: ‘Gisteren is mijn telefoon kapot gevallen, ben voor nu alleen bereikbaar per mail’. Heel vervelend! Vragen die gelijk door je hoofd schieten zijn: ‘’Hoeveel telefoontjes gaan we missen? Welke afspraken kunnen geen doorgang vinden? Waar moet hij/zij naartoe? Hoe lang gaat het duren voor het is opgelost?’’

Veel bedrijven lossen dit op de volgende manier op:
1.       Telefoon moet naar kantoor gebracht worden
2.      Medewerker krijgt een andere tijdelijke telefoon
3.      omzetten/ inwerkstellen kost vaak 4 uur en dan is het nog maar de vraag of alles erop staat
4.     De defecte telefoon is 2-3 weken weg
5.     Medewerker weer terug naar kantoor om eigen telefoon weer om te wisselen vanuit de tijdelijke telefoon. Dit kost wederom 4 uur tijd, met de vraag of alle benodigde gegevens zijn omgezet.

Hoe klinkt dit:
1. Medewerker komt naar Echt en geeft de telefoon af op de reparatieafdeling.
2. Gaat naar de afspraak van de dag in de buurt, komt terug en telefoon is gemaakt!
Óf als er geen afspraak in de buurt is, kan hij/zij met de laptop op onze wifi aan het werk.

3. Na de reparatie kan de medewerker weer verder met behoud van alle gegevens.

Zo simpel kan het zijn.

Veelgestelde vragen

We hebben winkels in zowel Echt als Heythuysen, maar maken graag een  trip naar jouw kantoor voor een persoonlijke telecom-check 

Geen probleem! We kunnen de meeste modellen voor je bestellen. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Absoluut! We hebben oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Laat ons je helpen om de perfecte match te vinden.

Plan direct je afspraak

Het is tijd om je zakelijke communicatie naar een hoger niveau te tillen. Plan vandaag nog je afspraak bij Joep Telecom en ontdek hoe we je kunnen helpen je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te maken. Ons team van experts staat klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van de beste zakelijke oplossingen op de markt.

×