Joep Telecom

CLEARPLEX

Een glazen screenprotector, maar dan niet van glas. Een derde van de dikte, 14 keer sterker bij impact, barst niet meer en wij hebben het voor alle modellen uit voorraad leverbaar. Om het af te ronden, wij plakken hem ook nog eens voor je op jouw device! Door NASA ontworpen, via de auto industrie zo bij jou in je broekzak!

Joep Telecom

WAT IS CLEARPLEX?

Clearplex is niet zomaar een screenprotector. Het is de opvolger van de traditionele glasplaat. Een op maat gemaakte bescherming die je telefoon verdient. Deze duurzame, zelfherstellende folie is speciaal ontworpen om je scherm te beschermen tegen krassen, stoten en zelfs lichte valpartijen. En het mooiste? Het voelt en ziet eruit alsof er niets op je scherm zit. Dus geen vervelende luchtbellen of een vettig gevoel. Bovendien is Clearplex compatibel met meer dan 4000 devices. Dat betekent dat elke telefoon of tablet die je kunt bedenken, kan profiteren van deze topklasse.

Flexibiliteit

Clearplex is een flexibele folie, wat betekent dat het niet kan barsten....

Op maat gemaakt

Geen luchtbellen of slecht passende randen meer- met Clearplex krijg je een perfecte pasvorm voor je scherm...

Helderheid

Clearplex biedt een kristalheldere weergave en weet de gevoeligheid van je touchscreen niet te beïnvloeden...

Joep Telecom

Op maat gemaakt voor
jouw smartphone

Bij Joep Telecom gaan we een stapje verder met onze ‘op maat gemaakte’ service. Onze geavanceerde plotter, waarvan er slechts vijf van in Nederland staan en waarvan wij er twee bij ons staan! De plotter snijdt Clearplex folie tot 17 inch – perfect voor welk apparaat dan ook. Dit betekent dat alles, van je horloge tot je laptop, en zelfs de schermen in je auto, gameconsole of viscomputer, beschermd kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Clearplex is dé screenprotector op maat die je telefoon of tablet de ultieme bescherming biedt. Het is een duurzame, zelfherstellende folie die speciaal is ontworpen om je scherm te beschermen tegen krassen, stoten en lichte valpartijen.

Clearplex biedt meerdere voordelen ten opzichte van een standaard glasplaatje, zoals flexibiliteit, op maat gemaakt design, kristalheldere weergave, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Ja! Clearplex is compatibel met meer dan 4000 devices. Of je nu een smartphone, tablet, smartwatch of zelfs een laptop hebt, Clearplex past perfect.

Plan direct je afspraak

Bij Joep Telecom begrijpen we hoe belangrijk je apparaten voor je zijn. Daarom bieden we niet alleen Clearplex aan, maar zorgen we ook voor een ervaring die ongeëvenaard is. Ons getrainde personeel staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste bescherming voor je apparaat.
 
Ben je klaar om je telefoon de ultieme bescherming te geven? Wacht niet langer en plan vandaag nog je afspraak om Clearplex te laten zetten bij Joep Telecom. Laat je telefoon stralen en bescherm hem tegen de onverwachte ongelukjes van het leven.

×