Joep Telecom

Accessoires

Bij Joep Telecom begrijpen we dat je telefoon meer is dan alleen een stuk technologie; het is een verlengstuk van wie je bent. En net zoals je je outfit zorgvuldig uitkiest, verdient je apparaat ook de perfecte accessoires om het te pimpen en te beschermen.

Een ruim aanbod aan accessoires voor je devices

Kaal is ook maar kaal, een accessoires kan net dat beetje beetje extra uitstraling geven aan jouw telefoon of tablet. Ben je op zoek naar stijlvolle case, phonecord of weet je hoe voorzichtig jij zelf bent en is een ruggedized cases waardoor jouw telefoon tegen een stootje kan juist dat waarnaar je op zoek bent. Gelukkig hebben wij het allemaal.

Ons assortiment is zorgvuldig uitgekozen, hierbij hebben we gekozen voor kwaliteit. Bescherm je display met een extra dunne screenprotector, laadt je telefoon met onze extra stevige kabels in combinatie met een snelle en veilige Power Delivery stekker. 
Geen tijd om thuis te blijven wachten? Onze powerbanks zorgen ervoor dat je onderweg nog energie krijgt. Draadloos is de toekomst, denk bijvoorbeeld, als je echt het feestje wilt zijn, neem dan onze Bluetooth speaker mee en je telefoon opladen op je bureau of nachtkastje is ook geen uitzondering meer.

Houders voor op de fiets of in de auto, zodat je kunt navigeren en toch je handen vrij hebt. Aan de (kleine)directeuren/directrices hebben we uiteraard ook gedacht, tablethouders voor achterin, erg handig voor een meeting onderweg, die podcast bekijken of gewoon een Youtube filmpje!

Wat je ook zoekt, bij Joep Telecom hebben we alle accessoires in huis.

Onze merken

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we samen met enkele van de beste merken in de branche. Wij hebben voor ieder wat wils. Van de luxe van Marshall, de innovatie van Cygnett tot de betrouwbaarheid van Otterbox, wij hebben het allemaal. Neem een kijkje op onze merkenpagina voor een volledig overzicht van alle merken die we trots aanbieden. Naast originele en A-merk accessoires, bieden we ook een stabiel en kwalitatief huismerk van al deze accessoires met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Veelgestelde vragen

We hebben winkels in zowel Echt als Heythuysen, maar maken graag een  trip naar jouw kantoor voor een persoonlijke telecom-check 

Geen probleem! We kunnen de meeste modellen voor je bestellen. Vraag ons team naar de mogelijkheden.

Absoluut! We hebben oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Laat ons je helpen om de perfecte match te vinden.

Plan direct je afspraak

Klaar om je telefoon een langer leven te bieden? Wacht niet langer! Plan vandaag nog je afspraak bij Joep Telecom en duik in onze wereld van topkwaliteit accessoires. Laat je inspireren, adviseren en verwen jezelf en je device met het beste van het beste.

×