Veelal direct en binnen 30 minuten gerepareerd.

Niets zo vervelend als een mobiele telefoon die defect is. U wilt dan nog maar een ding: reparatie en wel direct!
Joep Telecom zou Joep Telecom niet zijn, als wij u niet gelijk konden helpen. Ons streven is om uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd te hebben. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij direct inspelen op uw vraag en daarom is uw telefoon bijna altijd klaar terwijl u wacht. En niet onbelangrijk: onze prijzen zijn bijzonder scherp.

U kunt in onze winkel terecht voor de meestvoorkomende reparaties aan uw Samsung, iPhone of Nokia. Voor de andere merken draaien wij onze hand ook niet om. Denk hierbij aan telefoons van Huawei, Xiaomi, LG of Motorola. Voor uw reparatie is het goed om te weten welk model u heeft. Joep Telecom kijkt het graag na voor u.

Welke reparaties hebben wij binnen een mum van tijd verholpen? U moet hierbij denken aan het vervangen van accu’s of camera’s aan de voor-en achterkant. Of aan de vervanging van de behuizing. Een veel uitgevoerde reparatie is het repareren van de laadconnector of van de simkaarthouder. De reparatie die we inmiddels net zo snel uitvoeren als een pitstop, is het vervangen van een display. Origineel of kopie, de keuze is aan u.

Elke reparatie voeren wij uit in overleg met u en met behoud van functionaliteit. 

U bent gewend dat Joep Telecom u ontzorgt. Dat betekent dat wij voor elke reparatie een factuur leveren die u gelijk bij uw verzekeraar kunt indienen. Wel zo gemakkelijk.  

Dus, telefoon kapot? Plan direct een afspraak, dan zetten wij de koffie vast klaar.

×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×