Over het bedrijf Oppo

Oppo is na Apple, Samsung en Xiaomi de vier na grootste producent van mobiele telefoons en dat is mede te danken aan de prijs / kwaliteit verhouding. 

Het alternatief voor dure merken

Het is daarom ook niet opvallend dat Oppo door velen wordt gezien als een goed alternatief voor de duurdere merken. Bedenk daarbij ook dat het eigenlijk de drie na grootste fabrikant is van Android Smartphones. Ze gaan zelfs zo ver in de kwaliteit van hun telefoons, dat zelfs de goedkoopste telefoon wordt getest op 10.000 keer in en uitsteken van de oortelefoon plugin of USB kabel. Al laad je de telefoon iedere dag met de kabel op, dan werkt de connector na 27 jaar nog. 

De prestaties van Oppo smartphones

Een van de belangrijkste eigenschappen van een smartphone is de snelheid. Hiermee zit je bij Oppo goed. Ze gebruiken de laatste technieken in hun telefoons waarmee ze top prestaties neerzetten. Deze doen niet onder aan andere gerenommeerde merken als bijvoorbeeld Samsung. 

Zo lang gaat de accu mee

Veel toestellen van Oppo zijn voorzien van een accu met veel capaciteit. Ook ondersteunen de meeste telefoons snelladen waarbij je accu in 30 minuten weer vol is. Draadloos opladen ondersteunen ze niet allemaal, maar daarover kunnen wij u alles vertellen in onze winkel.

Foto’s maken

Foto’s nemen van mooie momenten, met je partner, kinderen, kleinkinderen of op vakantie, dat is allemaal geen probleem. Je schiet de mooiste plaatjes met deze telefoon. Wanneer je over een Oppo telefoon beschikt, kun je de volgende keer die grote zware camera thuis laten. Ook met de selfiecamera maak je in een handomdraai de mooiste foto’s. 

De kosten

Als je naar de prijs / kwaliteit factor kijkt scoren deze telefoons geweldig goed. De telefoons beginnen doorgaans bij € 179 euro en de prijzen lopen op tot € 1299 euro, verdeeld over meer dan 30 telefoons. Er is dus altijd een telefoon die bij u past. 

Dit zijn hele acceptabele prijzen voor smartphones, met een verrassend goede kwaliteit. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Oppo een groeiend populair merk is.

×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×