iPhone reparatie

Ons streven is: u te helpen terwijl u wacht.

Is uw iPhone scherm, of achterkant defect? Geen zorgen. Bij ons kunt u uw iPhone gemakkelijk en snel laten repareren. Door onze jarenlange ervaring en onze speciale apparaten zal uw telefoon er weer als nieuw uitzien. Bent u benieuwd hoe wij uw telefoon repareren? Bekijk dan onze film.

Uw scherm vervangen?

Het scherm dat wij vervangen, is altijd van fabriekskwaliteit. Dat wil zeggen dat de kwaliteit van het scherm gelijk is aan Apple kwaliteit. 

Wanneer het scherm geplaatst is, zetten wij altijd de achtergrondinstellingen mee over. Hierdoor zult u niet merken dat er een nieuw scherm op zit, alleen dat uw iPhone barst vrij is en er weer zoals nieuw uitziet!

U bent zo weer helemaal klaar om de deur uit te gaan met uw eigenlijk nieuwe telefoon.

Backcover vervangen?

Om de backcover te kunnen vervangen, hebben wij een speciale laser machine, deze laser machine zorgt ervoor dat alleen de glasplaat vervangen wordt. 

Door deze laser machine behoudt de telefoon alle functies, waaronder Apple Pay. Dit omdat de machine speciaal gemaakt is om backcovers te vervangen en geen delen aan de binnenkant van de telefoon raakt. Daarnaast is het ook nog een stuk voordeliger dan andere methodes.

×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×