Clearplex

Voorkomen is beter dan repareren.

Je Smartphone beschermen? Vaak wordt dit gedaan doormiddel van een glazen screenprotector. Het nadeel van een glazen screenprotector is dat ze snel beschadigen. Als deze zijn beschadigd dan moet u uw smartphone weer voorzien van een nieuwe screenprotector. Wilt u optimale, flinterdunne en langdurige bescherming voor uw smartphone, gebruik dan de opvolger van Glas, namelijk Clearplex. Benieuwd wat Clearplex precies inhoudt? Lees dan gerust verder…..

Wat is Clearplex?

Clearplex is de opvolger van de glazen screenprotector. Clearplex is met maar 1/3 van de dikte van een glazen screenprotector, een stuk dunner en kan tot 14 keer meer impact verdragen dan een glazen screenprotector. Omdat het een folie betreft kan deze niet barsten in tegenstelling tot een glazen screenprotector.

Waarmee plaatsen wij de Clearplex?

Met onze plotter snijden wij de Clearplex op maat van uw smartphone. Deze plotter wordt bestuurd via een app. In deze app zijn alle smartphones te vinden die u maar kunt bedenken, hierdoor past de Clearplex folie perfect bij uw telefoon. Naast alle smartphones kunnen wij ook uw tablet, computer, smartwatch maar ook uw vertrouwde reguliere horloge beschermen. In de video ziet u precies hoe de plotter in zijn werk gaat.

Clearplex is case friendly. Dit betekend dat geen enkel telefoonhoesje de screenprotector er af kan duwen. Dit betekend dat uw telefoon optimaal beschermd is.

Video afspelen
×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×