Clearplex Screenprotector

Een op maat gemaakte screenprotector voor op iedere telefoon.

U kent het misschien nog niet, maar u kunt straks niet meer zonder: Clearplex. De Clearplex screenprotector is een op maat gemaakte beschermer voor uw device.

Ontwikkeld door NASA, groot geworden in de auto-industrie en inmiddels niet meer weg te denken uit de telecomwereld.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. In onze winkel snijden wij op een speciaal ontwikkelde snijmachine de beschermfolie op maat. Middels de gepatenteerde gel wordt de protector op uw beeldscherm aangebracht. Terwijl u wacht, hecht het flinterdunne laagje zich aan uw telefoon.
Het resultaat is een luchtbellenvrije beschermingslaag die niet meer van zijn plaats gaat. De Clearplex is opvallend dun en dit zorgt ervoor dat uw touchscreen optimaal blijft reageren op uw vingerbewegingen. U kunt uw telefoon dus moeiteloos blijven bedienen.
Het nadeel van een glazen screenprotector is dat er toch snel krassen op het scherm verschijnen. Dat probleem behoort nu tot de verleden tijd. De folie van Clearplex is wel 14 keer sterker dan de oude beschermlagen. Clearplex is dé opvolger van de oude, glazen beschermer.

Is Clearplex alleen geschikt voor mijn mobiele telefoon?

Welnee, Clearplex is te gebruiken voor bijna elk mobiel device. Niet alleen uw mobiel, maar ook uw tablet, smartwatch of zelfs laptop of gameconsole kunnen wij voorzien van een nieuwe beschermfolie.
Na het aanbrengen van de folie kunt u uw telefoon direct weer gebruiken. Wij adviseren echter om de gel twee dagen goed te laten drogen.

Mobiel

Tablet

Laptops

Monitoren

Watches

Uiteraard levert Joep Telecom de service die u van ons gewend bent. Dat betekent dat u alleen maar een afspraak hoeft te maken, de rest doen wij. Meten, snijden, passen, aanbrengen en klaar! De levensduur van uw device is zojuist verlengd.

×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×