Kan ik al een nieuwe mobiele telefoon?

Joep Telecom is volledig onafhankelijk en kan daarom abonnementen van alle grote Nederlandse providers aanbieden. Zoals bekend staat persoonlijke service bij ons op de eerste plaats, wij scannen dus alle mogelijkheden voor u.

Als u bij ons binnenloopt heeft u waarschijnlijk een aantal vragen. Kan ik overstappen en kan ik dan wel mijn nummer behouden? Mag ik mijn contract al verlengen? Is dat nieuwe abonnement nu met gratis toestel? U heeft de vragen, wij hebben de antwoorden. Zo komen we tot een passend en vrijblijvend advies.

Onafhankelijk advies

In principe is een telefoonabonnement voor 24 maanden. Elke provider heeft zo zijn eigen voorwaarden en kleine lettertjes. Joep Telecom heeft al deze lettertjes gelezen voor u.
Wij kunnen u helpen en onafhankelijk adviseren, zodat u de juiste keuze kunt maken. Wij vinden altijd een geschikt abonnement. Wellicht kunt u verlengen, maar overstappen kan natuurlijk ook. In onze winkel helpen we u bij overstappen met nummerbehoud. De vlekkeloze overgang is bij ons in goede handen. Dubbele maandlasten? Ook dat probleem hebben wij al getackeld.

Sim Only abonnementen

Uiteraard zijn we bij Joep Telecom ook bekend met Sim Only abonnementen. Dat is een abonnement zonder telefoon en aanzienlijk lagere maandlasten. Voor een paar euro per maand is er al een abonnement beschikbaar. Wij zoeken de beste provider die past bij uw behoeftes. En, zoals u van ons gewend bent, ook hier bieden wij u alle service die helpt bij een overstap of het afsluiten van een abonnement.

Gaat u even zitten, wij regelen het.

Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken!

×

Hallo!

Kies een van de filialen om direct een vraag te stellen of een afspraak te maken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

×